Verdures al forn amb salsa d’ametlles

PORTADA-verdures al forn

És un dels plats que més acostumo a fer per sopar i també quan m’haig d’endur el dinar perquè és ràpid de fer, molt sa i bo. Aquesta vegada, però, he fet alguna variació i hi he fet una salsa d’ametlles perquè les verdures siguin més gustoses. Podeu posar-hi les verdures que vulgueu. Jo us proposo aquestes que veureu a continuació.

TEMPS ESTIMAT:45 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

2 patates
2 cebes tendres
Espàrrecs
1 carbassó
1 grapat d’ametlles
Vinagre de Mòdena
Crema de vinagre de Mòdena

1-verdures

PREPARACIÓ

Tallem les verdures per poder-les posar a una plata i al forn. Les patates tallades a trossos, als espàrrecs els hi talleu la punta (la part més dura), el carbassó a rodanxes i la ceba tendra per la meitat.

2-verdures,patata,espàrrecs 3-verdures,espàrrecs

Ho poseu tot en una plata amb força oli d’oliva per sobre. Salpebrem. I cap el forn a 180° durant uns 40 minuts. Controleu bé les verdures perquè potser els espàrrecs els podeu treure abans que les patates.

4-verdures,espàrrecs,patata 5-verdures,espàrrecs,patata

Mentre tenim les verdures al forn prepararem una salsa. En un vas hi posem vinagre de Mòdena, crema de vinagre de Mòdena, oli d’oliva, sal i ametlles tallades petites. Barregem bé i reservem. Un cop ja tinguem les verdures a punt podrem tirar la salsa d’ametlles per sobre i li donarà un molt bon gust. Bon profit!

6-verdures al forn 7-verdures al forn 8-verdures al forn 9-verdures al forn 10-verdures al forn

One thought on “Verdures al forn amb salsa d’ametlles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s