Brownies al microones

11-Brownies al microones

Cuinax2 ja té una recepta de brownies però aquesta és especialment aconsellable per quan no teniu temps de fer un pastís i en necessiteu un. O per no embrutar massa estris. O, fins i tot, apte per congelar-lo i treure’l més endavant. És molt senzill i surt molt bo. I, això sí, està fet al microones. Sóc molt partidària de fer els brownies al forn però també reconec que, en aquest cas, queden molt bons i si feu aquests brownies triomfareu allà on aneu. Si ho acompanyeu amb una bola de gelat de vainilla al costat encara queda millor.

És una recepta de la Sandra, que sempre busca receptes senzilles i ràpides de fer perquè té dos fills. O sigui que ja ho sabeu, també 100% apte per a nens. Ha fet milers de vegades aquests brownies i allà on va li demanen la recepta. Així que aquí la teniu!

TEMPS ESTIMAT: 15 minuts

INGREDIENTS

125 gr. de xocolata
125 gr. de mantega
125 gr. de sucre
3 cullerades soperes de llet
3 ous
80 gr. de farina
50 gr. de nous
1 cullerada de cafè de llevadura Royal

1-Brownies al microones

PREPARACIÓ

Untem el motlle (rectangular) amb una mica de mantega i espolvoregem amb farina. Tallem la xocolata a trossets en un bol i ho desfem al microones. Controleu que no es cremi la xocolata. Desfem també al microones la mantega. Barregem la mantega i la xocolata i afegim les nous tallades a trossets.

2-Brownies al microones 3-Brownies al microones

En un altra bol hi batem els ous i hi afegim el sucre. Després, les cullerades de llet, la farina i la llevadura.

4-Brownies al microones

Un cop estigui ben barrejat i sense grumolls i afegim els ingredients que teníem a l’altra bol: la mantega, la xocolata i les nous. Ho barregem tot junt i ho bolquem al bol.

5-Brownies al microones

Ho posem al microones, a màxima potència, durant 5 minuts. Cadascú coneix el seu microones. Jo l’he fet dues vegades aquesta recepta. La primera el vaig posar 6 minuts i la segona 5. El prefereixo amb 5 minuts perquè queda més esponjós de dins i una mica menys fet. Us recomano que proveu amb 5. Com us deia al principi, el que fa la Sandra, que jo no he fet mai, és posar-lo un cop refredat al congelador i així quan li interessa el treu i queda bo igual. En aquest cas, un cop tret del microones, deixem que es refredi i ja el tenim a punt. Bon profit!

7-Brownies al microones 9-Brownies al microones 10-Brownies al microones

Deixa un comentari