AMANIDES I ENTRANTS
- Amanida d’arròs
- Amanida de formatge de cabra amb fruits secs
- Amanida de mongetes amb tonyina
- Amanida de tomàquet, mozzarella i alvocat
- Guacamole
- Hummus
- Pastissets salats
- Tomàquet amb alfàbrega
- Torrada d’alvocat amb ous remenats
- Torre de patata i tomàquet
- Trena de pernil i formatge
- Trena d’espinacs i formatge de cabra
ARRÒS
CARNS I AUS
- Conill a la cassola
- Cuixes de pollastre amb ceba
- Estofat de vedella amb ‘moixernons’
- Mandonguilles amb calamars i pèsols
- Pollastre amb albergínies
- Pollastre amb pebrot i ametlles
- Pollastre amb salsa de iogurt
CREMES I SOPES
- Crema d’albergínies
- Crema de bròquil
- Crema de carbassa
- Crema de carbassó
- Crema de coliflor amb ametlles
- Crema de pastanaga amb ou poché
- Crema de pastanaga i porros
- Crema de pèsols
- Crema de verdures
- Crema de xampinyons
- Gazpacho
- Sopa de pasta i porro amb romaní
OUS
- Ous remenats amb espàrrecs
- Quiche de carbassó
- Quiche de porros i xampinyons
- Quiche de verdures
- Quiche Lorraine
- Remenat de rovellons i camagrocs
- Truita de carbassa, porro i ceba
- Truita de patates
- Truita de verdures
PASTA
- Cuscús amb pollastre i verdures
- Espaguetis amb camagrocs
- Espaguetis amb carbassó i parmesà
- Espaguetis amb salsitxes
- Espaguetis Carbonara
- Fideus amb salsitxes
PEIX
- Bacallà al forn
- Llenguado amb patates
- Llobarro al forn amb ceba i all
- Papillote de salmó amb verdures
- Rotllets de llenguado amb gambes
- Salmó amb verdures
VERDURES