Tornem amb les quiches. Aquest cop amb una de porros i xampinyons.
El porro és un bulb que està format majoritàriament en pes per aigua i, per aquest motiu, aporta poques calories, però atipa bastant perquè és molt ric en fibra. I els xampinyons són una font natural de fibra i això afavoreix el bon funcionament del sistema digestiu. Hem ajuntat aquests dos ingredients en una quiche i aquest n’és el procés.
TEMPS ESTIMAT: 1 hora
INGREDIENTS (2 persones)
1 base de pasta brisa o de full
3 ous
200 ml. de nata per a muntar
2 porros
9/10 xampinyons
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º. I ara ja podem començar. Estenem la pasta brisa o de full en un motlle rodó. Reservem per més endavant. Tallem a trossets els porros. És important que primer els netegem bé. Fregim els porros en una paella amb una mica d’oli i salpebrem.
Tallem a làmines els xampinyons i cap a la paella amb els porros. Remenem. Hem de deixar que es vagin fent. Trigaran uns 15-20 minuts, aproximadament. Quan estiguin tendres ja els podreu treure. Reservem.
En un bol hi batem els 3 ous. Hi afegim la barreja anterior de porros i xampinyons. Remenem. Salpebrem. Hi afegim la nata per a muntar. Ara ja ho podem bolcar sobre la pasta de full o brisa i posar-ho directament cap el forn durant uns 30-40 minuts, fins que agafi color. I ja teniu sopar! Bon profit!