Carxofes al forn amb bacon

PORTADA-carxofes,bacó

Ràpid de fer i molt sa. No sabia ben bé com es feien les carxofes al forn perquè agafessin força gust i ja he trobat la manera. Afegint llimona aconseguireu aromatitzar-les i tindreu un gran resultat. Va bé fer-les per sopar perquè amb un moment les tindreu fetes.

TEMPS DE PREPARACIÓ: 50 minuts

INGREDIENTS

4 carxofes
Bacon
1 llimona

1-carxofes,llimona

PREPARACIÓ

Tallem el tronc de la carxofa…

2-carxofa

…i ara tallem la punta i traiem la primera i segona capa de fulles de la carxofa. Bàsicament les més verdes. Ha de quedar com aquesta i, a continuació, les netegem molt bé.

3-carxofa 4-carxofa

Partim la llimona per la meitat i tirem suc de llimona per sobre de les carxofes. Que quedin ben aromatitzades i també evitem que s’oxidin. No patiu perquè n’hi hagi amb excés perquè després li dona un molt bon gust la llimona.

5-carxofes

Afegim el bacon a les diferents carxofes. Hi afegim oli d’oliva i salpebrem.

6-carxofes,bacó 7-carxofes,bacó 8-carxofes,bacó

Ja podem afegir les carxofes al forn durant uns 40 minuts a 200º. Controleu que no es cremin. A gaudir-les. Bon profit!

9-carxofes,bacó 11-carxofes,bacó

One thought on “Carxofes al forn amb bacon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s