Ràpid de fer i molt sa. No sabia ben bé com es feien les carxofes al forn perquè agafessin força gust i ja he trobat la manera. Afegint llimona aconseguireu aromatitzar-les i tindreu un gran resultat. Va bé fer-les per sopar perquè amb un moment les tindreu fetes.
TEMPS DE PREPARACIÓ: 50 minuts
INGREDIENTS
4 carxofes
Bacon
1 llimona
PREPARACIÓ
Tallem el tronc de la carxofa…
…i ara tallem la punta i traiem la primera i segona capa de fulles de la carxofa. Bàsicament les més verdes. Ha de quedar com aquesta i, a continuació, les netegem molt bé.
Partim la llimona per la meitat i tirem suc de llimona per sobre de les carxofes. Que quedin ben aromatitzades i també evitem que s’oxidin. No patiu perquè n’hi hagi amb excés perquè després li dona un molt bon gust la llimona.
Afegim el bacon a les diferents carxofes. Hi afegim oli d’oliva i salpebrem.
Ja podem afegir les carxofes al forn durant uns 40 minuts a 200º. Controleu que no es cremin. A gaudir-les. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.