Aprofiteu que ara és època de bolets per preparar un bon plat amb aquest ingredient. Jo els he anat a ‘collir’ al mercat i he preparat un plat ben senzill per sopar però amb molt de gust.
TEMPS ESTIMAT: 20 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
150 gr. de rovellons
150 gr. de camagrocs
3 ous
2 llesques de pa
1 tomàquet de sucar
Formatge parmesà (opcional)
PREPARACIÓ
Netegem molt bé els rovellons i els camagrocs i si n’hi ha algun de força gran el podeu tallar. Els afegim en una paella amb una mica d’oli d’oliva.
Quan estiguin al punt els salem una mica i hi afegim els ous (prèviament batuts amb una mica de sal). Tanquem el foc i remenem ràpid. A mi m’agrada que quedi poc fet, més aviat tirant cap a cru. Però ja sabeu que això va a gustos.
Torrem dues llesques de pa. Les suquem amb tomàquet i hi afegim oli i sal. Repartim el remenat de rovellons i camagrocs. Podríeu posar-hi també un polsim de parmesà ratllat. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.