Crema de carbassó

PORTADA

Una recepta ben bàsica. Tot i que el carbassó és una hortalissa que es pot comprar durant tot l’any, l’època natural és l’estiu. És un aliment de baixa aportació calòrica. Ens la podem menjar calenta o bé la deixem refredar. 

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

3 carbassons
1 ceba
1 patata petita
2 o 3 formatges “El Caserio”
1 pastilla de verdures

1

PREPARACIÓ

En una olla hi posem la ceba tallada ben petita i la patata tallada a làmines ben fines. Salpebrem i barregem.

2

Hi afegim el carbassó a daus. A mi m’agrada treure-hi la pell però això ja va a gustos.

3

Hi afegim ara la pastilla de verdures i els 2 o 3 formatgets. Jo n’hi poso tres però si voleu podeu posar-ne dos i si creieu que us falta gust, n’afegiu un altra més endavant. Cap problema. Ho cobriu amb aigua i deixeu que les verdures es vagin estovant. 

4

Un cop les verdures ja estiguin ben toves ja podeu triturar la barreja. Rectifiqueu de sal i pebre i ja la podem servir. Ens la podem menjar calenta o bé la podeu deixar refredar. Bon profit!

6 7 10

One thought on “Crema de carbassó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s