Una recepta ben bàsica. Tot i que el carbassó és una hortalissa que es pot comprar durant tot l’any, l’època natural és l’estiu. És un aliment de baixa aportació calòrica. Ens la podem menjar calenta o bé la deixem refredar.
TEMPS ESTIMAT: 35 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
3 carbassons
1 ceba
1 patata petita
2 o 3 formatges “El Caserio”
1 pastilla de verdures
PREPARACIÓ
En una olla hi posem la ceba tallada ben petita i la patata tallada a làmines ben fines. Salpebrem i barregem.
Hi afegim el carbassó a daus. A mi m’agrada treure-hi la pell però això ja va a gustos.
Hi afegim ara la pastilla de verdures i els 2 o 3 formatgets. Jo n’hi poso tres però si voleu podeu posar-ne dos i si creieu que us falta gust, n’afegiu un altra més endavant. Cap problema. Ho cobriu amb aigua i deixeu que les verdures es vagin estovant.
Un cop les verdures ja estiguin ben toves ja podeu triturar la barreja. Rectifiqueu de sal i pebre i ja la podem servir. Ens la podem menjar calenta o bé la podeu deixar refredar. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.