Tardor, temps de carbasses. Amb aquest ingredient, acostumo a fer una crema perquè es fa amb un moment i és senzill de fer. Però hi ha moltíssimes receptes que podeu fer amb la carbassa. Avui us presento aquesta truita de carbassa, porro i ceba que jo vaig acompanyar amb una mica de pa amb tomàquet.
TEMPS ESTIMAT: 35 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
300/400 gr. de carbassa
1 porro
1 ceba
3 ous
Oli
PREPARACIÓ
Tallem la ceba a trossets ben petits i la incorporem a la paella amb una mica d’oli, a foc baix. Barregem i deixem que es vagi fent durant uns 4 minuts.
Hi afegim el porro. Sobretot, el rentem bé per evitar trobar-hi sorra. Barregem. Salem.
I ara tallem la carbassa a quadrats petits perquè així se’ns farà més ràpid. L’afegim també a la paella. Barregem bé i deixem que es vagi fent tota la barreja de verdures durant aproximadament uns 10/15 minuts. Jo acostumo a fregir totes les verdures en una paella mitjana perquè m’hi càpiguen bé totes i després la truita la faig en una paella més petita.
Batem ara els ous en un bol amb una mica de sal. Un cop tinguem les verdures ben fetes i tendres les podem afegir en el bol amb els ous. S’ha d’impregnar tot bé.
Ara en una paella de mida petita hi afegim tota la barreja. Hi he posat una mica d’oli. Deixem que es faci la truita i anem donant-li forma amb l’ajuda d’una forquilla de fusta, per no ratllar la paella, i donem la volta a la truita. Acompanyat d’una mica de pa amb tomàquet estarà boníssima. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.