Truita de carbassa, porro i ceba

PORTADA

Tardor, temps de carbasses. Amb aquest ingredient, acostumo a fer una crema perquè es fa amb un moment i és senzill de fer. Però hi ha moltíssimes receptes que podeu fer amb la carbassa. Avui us presento aquesta truita de carbassa, porro i ceba que jo vaig acompanyar amb una mica de pa amb tomàquet.

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

300/400 gr. de carbassa
1 porro
1 ceba
3 ous
Oli

1

PREPARACIÓ

Tallem la ceba a trossets ben petits i la incorporem a la paella amb una mica d’oli, a foc baix. Barregem i deixem que es vagi fent durant uns 4 minuts.

2

Hi afegim el porro. Sobretot, el rentem bé per evitar trobar-hi sorra. Barregem. Salem.

3

I ara tallem la carbassa a quadrats petits perquè així se’ns farà més ràpid. L’afegim també a la paella. Barregem bé i deixem que es vagi fent tota la barreja de verdures durant aproximadament uns 10/15 minuts. Jo acostumo a fregir totes les verdures en una paella mitjana perquè m’hi càpiguen bé totes i després la truita la faig en una paella més petita.

4 5

Batem ara els ous en un bol amb una mica de sal. Un cop tinguem les verdures ben fetes i tendres les podem afegir en el bol amb els ous. S’ha d’impregnar tot bé.

6

Ara en una paella de mida petita hi afegim tota la barreja. Hi he posat una mica d’oli. Deixem que es faci la truita i anem donant-li forma amb l’ajuda d’una forquilla de fusta, per no ratllar la paella, i donem la volta a la truita. Acompanyat d’una mica de pa amb tomàquet estarà boníssima. Bon profit!

7 8 9 10 15

One thought on “Truita de carbassa, porro i ceba

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s