Anem amb una crema. Un plat molt sa i que dóna poca feina. És una de les meves cremes preferides d’hivern juntament amb la clàssica de carbassó.
TEMPS ESTIMAT: 35 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
300 gr. de xampinyons
1 porro
Caldo de verdures
2 formatges “El Caserio”
PREPARACIÓ
Netegem bé el porro i el tallem a rodanxes. El posem en una olla amb oli i a foc baix-mig.
Hi donem unes voltes i el deixem que es vagi fent durant uns minutets (2 o 3 minuts) i, a continuació, hi afegim els xampinyons tallats a làmines i prèviament netejats.
Barregem bé i hi incorporem el caldo de verdures (que tapi la barreja de porro i xampinyons). Si no teniu caldo de verdures hi podeu posar aigua i alguna pastilla de verdures. Hi afegim també els dos formatgets “El Caserio” (o qualsevol altra marca, clar). Ho deixarem coure durant uns 20 minuts, més o menys.
Un cop estigui ja cuit ho traurem del foc i ja ho podem triturar fins que quedi una crema ben fina. I ja tenim a punt el sopar. Bon profit!