Pot ser un bon i complet esmorzar que s’elabora amb pocs minuts o també un saludable sopar. Aquesta recepta porta fibra, proteïnes i grasses saludables.
I, per què l’alvocat? Estic tot just descobrint-lo però conté una barreja de greixos molt adequada per prevenir malalties cardiovasculars, té un contingut en fibra elevat, és ric en magnesi, conté vitamina C i E i també moltíssims antioxidants. Per tots aquests motius i perquè, a més, és molt bo, val la pena incorporar en les nostres dietes l’alvocat.
TEMPS ESTIMAT: 10 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
2 llesques de pa de motlle (amb cereals)
1 alvocat
1 raig de llimona
2 ous
2 tomàquets
PREPARACIÓ
Torrem les dues llesques de pa i reservem.
Aixafem bé l’alvocat i hi tirem un raig de llimona. Salem. Reservem.
Tallem el tomàquet a trossets petits. Hi afegim oli i sal. Reservem.
Comencem el muntatge. Afegim a la torrada l’alvocat…
…i després el tomàquet.
Ara anem a pels ous remenats. Batem els ous amb una mica de sal. Posem oli en una paella petita i quan estigui calent hi afegim els ous i anem remenant fins que estiguin al punt. Jo prefereixo que no estiguin massa fets. Ara ja podem afegir en el muntatge. I ja ho tenim a punt. Hi afegim una mica de pebre i…bon profit!