És una recepta bona i ràpida de fer que podeu menjar com a plat únic ja que també porta carn. Realment porta uns ingredients que s’acostumen a tenir a la nevera així que un dia d’aquells que no sapigueu que fer per dinar, ja ho sabeu…un bon plat d’espaguetis amb salsitxes. Aquesta recepta està extreta del blog del Cocinero Fiel.
TEMPS ESTIMAT: 35 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
175 gr. d’espaguetis
200 gr. de salsitxes
1 ceba
mig pebrot vermell
2 dents d’all
2 tomàquets de sucar
PREPARACIÓ
Tallem a trossets la ceba i l’afegim en una paella a foc mig. Deixem que la ceba es vagi fent a poc a poc. Hi afegim també el pebrot tallat a trossets petits i 2 dents d’all tallats en làmines. Salpebrem i deixem que es vagi fent.
Traiem el budell de les salsitxes. És la part fina que cobreix la carn. Fem un tall en horitzontal i així podrem treure la carn de dins.
Un cop el sofregit comenci a agafar color hi afegirem les salsitxes aixafades. Salpebrem.
Un cop estiguin fetes hi afegirem el tomàquet tallat a daus petits. Barregem i deixem que es vagi fent a foc mig.
Anem a per la pasta. Bullim aigua en una olla i quan trenqui a bullir hi afegim els espaguetis i una mica de sal. Quan ja estiguin fets, uns 8-10 minuts més o menys, els escorrem. Els posem de nou dins de l’olla i hi afegim també el sofregit. Barregem perquè els espaguetis s’impregnin bé de la salsa i ja ho tenim a punt. Bon profit!