L’albergínia és la gran aliada de les dietes. Aporta minerals, vitamines i molt poques calories. I la gran pregunta. Amb pell o sense pell? Doncs, amb pell. Utilitzeu la pell per la crema perquè és on hi ha els nutrients i les propietats antioxidants. Comencem.
TEMPS ESTIMAT: 35 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
2 albergínies
1 ceba
1 patata
2 formatges “El Caserio” (sinó en teniu hi podeu posar aproximadament 75 ml. de nata per a muntar)
800 cc de brou (de pollastre o de verdures). Com a substitut: aigua i una pastilla de verdures
Pa torrat
PREPARACIÓ
Posem en una cassola amb oli la ceba tallada a trossets ben petits.
Un cop ja comenci a agafar color hi afegim les albergínies tallades també força petites.
Remenem i hi posem les patates tallades a làmines fines. Salpebrem i deixem que es cogui a foc mig uns 5 minuts. Hi afegim el brou i els formatgets. Ho tapem durant uns 20 minuts aproximadament (fins que l’albergínia estigui ben tova).
Ara només ens queda triturar la barreja i, si cal, rectificar de sal i pebre. Hi afegim en el moment de servir el pa torrat. Bon profit!