Crema d’albergínies

15-Crema d'albergínies

L’albergínia és la gran aliada de les dietes. Aporta minerals, vitamines i molt poques calories. I la gran pregunta. Amb pell o sense pell? Doncs, amb pell. Utilitzeu la pell per la crema perquè és on hi ha els nutrients i les propietats antioxidants. Comencem.

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

2 albergínies
1 ceba
1 patata
2 formatges “El Caserio” (sinó en teniu hi podeu posar aproximadament 75 ml. de nata per a muntar)
800 cc de brou (de pollastre o de verdures). Com a substitut: aigua i una pastilla de verdures
Pa torrat

1-Crema d'albergínies

PREPARACIÓ

Posem en una cassola amb oli la ceba tallada a trossets ben petits.

2-Crema d'albergínies 4-Crema d'albergínies

Un cop ja comenci a agafar color hi afegim les albergínies tallades també força petites.

3-Crema d'albergínies 6-Crema d'albergínies

Remenem i hi posem les patates tallades a làmines fines. Salpebrem i deixem que es cogui a foc mig uns 5 minuts. Hi afegim el brou i els formatgets. Ho tapem durant uns 20 minuts aproximadament (fins que l’albergínia estigui ben tova).

5-Crema d'albergínies 7-Crema d'albergínies

Ara només ens queda triturar la barreja i, si cal, rectificar de sal i pebre. Hi afegim en el moment de servir el pa torrat. Bon profit!

8-Crema d'albergínies 9-Crema d'albergínies 10-Crema d'albergínies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s