Quiche de carbassó

15-Quiche de carbassó

M’encanten les quiches. Són ràpides de fer i no fas massa enrenou a la cuina. Aquí teniu la proposta d’avui: una quiche de carbassó. Una hortalissa refrescant que es pot menjar crua i cuita. El 95% del pes del carbassó és aigua. És fàcil de digerir (en funció del tipus de cocció), té propietats diürètiques i conté una substància que es diu luteïna, que té efectes beneficiosos per a la vista. Així doncs, a què espereu per fer aquesta recepta de carbassó? 🙂

TEMPS ESTIMAT: 1 hora

INGREDIENTS (2 persones)

1 base de pasta brisa o de full
3 ous
200 ml. de nata per a muntar
1 ceba
4 carbassons

1-Quiche de carbassóPREPARACIÓ

Escalfem el forn a 180º. I ara ja podem començar. Estenem la pasta brisa o de full en un motlle rodó. Reservem per més endavant. Tallem a trossets la ceba i la fregim en una paella. Salpebrem.

2-Quiche de carbassó

Tallem els carbassons a rodanxes.

3-Quiche de carbassó

Quan la ceba estigui mig feta hi afegim els carbassons i remenem. Hem de deixar que es vagin fent. Trigaran uns 20 minuts, aproximadament. Quan estiguin tendres ja els podreu treure. Reservem.

5-Quiche de carbassó

En un bol hi batem els 3 ous. Hi afegim la barreja anterior de carbassons i ceba. Remenem. Salpebrem. Hi afegim la nata per a muntar. Ara ja ho podem bolcar sobre la pasta de full o brisa i posar-ho directament cap el forn durant uns 30-40 minuts, fins que agafi color.

6-Quiche de carbassó

I ja teniu sopar! Bon profit!

7-Quiche de carbassó 8-Quiche de carbassó 9-Quiche de carbassó 14-Quiche de carbassó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s