Un plat principalment d’estiu però que també fareu segur a qualsevol altra època de l’any perquè és molt fàcil de fer i boníssim. Una opció saludable que podeu personalitzar al vostre gust.
TEMPS ESTIMAT: 25 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
125 gr. d’arròs (2 tassetes de café, aprox)
1 llauna de tonyina
1 tomàquet
2 ous durs
1 ceba tendra
Una llauna d’olives
Pebrot vermell
PREPARACIÓ
Primer de tot fer coure l’arròs amb una mica de sal, una fulla de llorer i un all. Quan l’arròs estigui al punt…passats uns 15 minuts aproximadament (aneu-lo tastant), l’escorrem i reservem.
Preparem ara els ingredients que acompanyaran l’arròs. Tallem a trossets petits una ceba, el pebrot, els dos ous (prèviament bullits amb aigua durant 10 minuts), les olives i el tomàquet.
Ajuntem l’arròs amb aquests ingredients.
Hi afegim la tonyina i remenem bé.
Jo he optat per l’opció saludable. És a dir, una amanida d’arròs amb una vinagreta d’oli, vinagre de Mòdena i sal. Però també podríem substituir-ho per maionesa 🙂 Bon profit!