Sopa de pasta i porro amb romaní

15-sopa de pasta i porro amb romaní

Només calen 5 ingredients per a preparar aquesta fantàstica sopa. Com que porta pasta no us caldrà que feu un segon plat i amb només una ració ja en tindreu prou per dinar. El romaní li dona molt bon gust però no us excediu!

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

2 porros
Mig litre de caldo de pollastre
2 branques de romaní
100/125 gr. de pasta espiral
Pa torrat (opcional)

1-Ingredients, sopa, pasta, porro, romaní

PREPARACIÓ

Netegem bé els porros i els tallem a rodanxes.

2-porro, sopa, pasta

Fregim en una olla els porros durant uns 5 minuts a foc baix.

3-porro, sopa, pasta

Hi afegim el caldo i el romaní tallat ben fi. Barregem. No us passeu amb el romaní. Sempre esteu a temps d’afegir-ne més. En el cas del caldo penseu que ha de quedar una sopa. Per tant si veieu que n’hi ha poc afegiu-ne més també. Ho portem a punt d’ebullició i després deixem que es vagi fent a foc baix.

4-sopa, pasta, porro, romaní

Un cop el porro estigui tou, passats uns 5 minuts, hi afegim la pasta i deixem que es faci durant aproximadament uns 10 minuts.

5-sopa, pasta, porro, romaní6-sopa de pasta i porro amb romaní

I ara sí, ja estarà llest per emplatar i menjar. Bon profit!

7-sopa de pasta i porro amb romaní 8-sopa de pasta i porro amb romaní 9-sopa de pasta i porro amb romaní 10-sopa de pasta i porro amb romaní 14-sopa de pasta i porro amb romaní

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s