Tornem amb les cremes. Aquesta és una variant d’una crema de verdures però sense afegir-hi ni crema de llet ni cap formatge. Així notareu amb més força el gust de les verdures. Aquesta és una variant d’una recepta del blog “La cuina de sempre”.
TEMPS ESTIMAT: 40 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
3 porros
2 pastanagues
1 patata
PREPARACIÓ
Comencem amb la patata i la pastanaga. Tallem aquestes dues verdures i les passem per la paella fins que agafin força color. Salpebrem.
Mentre es van fent la patata i la pastanaga, tallarem els tres porros (prèviament netejats).
Un cop la patata i el porro tinguin aquest color…
…les afegim en una olla amb aigua. L’aigua ha de cobrir les verdures.
Ara incorporem els porros a la mateixa paella amb la que havíem fet la patata i la pastanaga i deixem que els porros agafin color dauradet. Salpebrem.
Ja podem incorporar els porros a l’olla. La pastanaga i la patata portaven 10 minuts a l’olla. Amb 10 minuts més ja tindrem les verdures fetes.
I ja només ens queda triturar bé les verdures i ja la tindrem a punt. Si veieu que hi ha un excés d’aigua podeu treure’n abans de triturar les verdures. És qüestió d’anar provant. Rectifiqueu de sal si cal. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.