Crema de pastanaga i porros

PORTADA

Tornem amb les cremes. Aquesta és una variant d’una crema de verdures però sense afegir-hi ni crema de llet ni cap formatge. Així notareu amb més força el gust de les verdures. Aquesta és una variant d’una recepta del blog “La cuina de sempre”.

TEMPS ESTIMAT: 40 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

3 porros
2 pastanagues
1 patata

1

PREPARACIÓ

Comencem amb la patata i la pastanaga. Tallem aquestes dues verdures i les passem per la paella fins que agafin força color. Salpebrem.

2

Mentre es van fent la patata i la pastanaga, tallarem els tres porros (prèviament netejats).

3Un cop la patata i el porro tinguin aquest color…

4

…les afegim en una olla amb aigua. L’aigua ha de cobrir les verdures.

5

Ara incorporem els porros a la mateixa paella amb la que havíem fet la patata i la pastanaga i deixem que els porros agafin color dauradet. Salpebrem.

67

Ja podem incorporar els porros a l’olla. La pastanaga i la patata portaven 10 minuts a l’olla. Amb 10 minuts més ja tindrem les verdures fetes.

8

I ja només ens queda triturar bé les verdures i ja la tindrem a punt. Si veieu que hi ha un excés d’aigua podeu treure’n abans de triturar les verdures. És qüestió d’anar provant. Rectifiqueu de sal si cal. Bon profit!

9 10 12

One thought on “Crema de pastanaga i porros

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s