Trena d’espinacs i formatge de cabra

PORTADA

Avui tenim una trena d’espinacs i formatge de cabra. Està també farcida de pinyons i pernil dolç. Quan veieu la imatge potser penseu que costarà de fer i, sobretot, que trigareu força temps. Però no és així. Ho fareu amb només 40 minuts i és perfecte per fer un dia que arribeu tard a casa i busqueu una opció senzilla i saludable. Aquí va la recepta.

TEMPS ESTIMAT: 40 minuts

INGREDIENTS

Pasta de full
1 ceba
250 gr. d’espinacs
Un grapat de pinyons
80 gr. de formatge de cabra
50 gr. de pernil dolç
1 ou

1

PREPARACIÓ

Primer de tot, traiem del congelador o de la nevera la pasta de full i deixem que es vagi descongelant. Ara bullim els 250 gr. d’espinacs en una olla petita amb una mica de sal i un cop estiguin els reservem per més endavant. Tallem ben fina la ceba i la fregim, a foc mig, en una paella amb una mica d’oli.

2

Quan la ceba ja estigui de color transparent (vigileu que no es cremi) hi afegim els espinacs (prèviament bullits). Remeneu una mica i hi afegim els pinyons i el pernil dolç. Salpebrem i barregem bé. Deixem que la barreja s’integri bé.

3

Anem ara a per la pasta de full. Estirar la pasta de full amb un corró i donar forma rectangular si no la té ja. Fem talls a ambdós costats deixant lliure la part central.

4

Afegim la barreja d’espinacs, pinyons i pernil dolç a la part central.

5

I ara hi afegim, ben repartits, trossets de formatge de cabra.

6

I comencem a fer el trenat, intercalant una tira de cada banda.

7 8 9

Pintem amb ou batut la part superior de la trena.

10

Ara ja podem enfornar a 180º (forn pre-escalfat), durant uns 10/15 minuts, fins que agafi color. Aquí teniu el resultat.

11 12 13 14

One thought on “Trena d’espinacs i formatge de cabra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s