Crema de verdures

PORTADA

Una crema molt ràpida de fer i que segur que les verdures que us proposo les teniu a la nevera. Abans que es facin malbé, les ajunteu totes, les talleu ben petites i cap a l’olla.

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

3 carbassons
1 porro
2 pastanagues
1 ceba
1 pastilla de verdures
2 formatgets

1

PREPARACIÓ

En una olla hi daurem amb una mica d’oli la ceba tallada ben petita. Salpebrem.

2

Tallem el porro per les puntes, com veieu a la imatge, i el netegem bé.

3

El tallem, petit, i l’afegim a l’olla junt amb la ceba. Això sí, l’afegiu un cop la ceba estigui feta i una mica daurada.

4

Hi afegim el carbassó a daus. Hi traiem la pell.

5

Tallem a trossos la pastanaga i l’afegim. Farem el mateix amb la patata que caldrà tallar-la a làmines. Salpebrem.

6

Hi afegim ara la pastilla de verdures i els 2 formatgets. Ho cobriu amb aigua i deixeu que les verdures es vagin estovant.

7 8

Un cop les verdures ja estiguin ben toves ja podeu triturar la barreja. Rectifiqueu de sal i pebre i ja la podem servir. Ens la podem menjar calenta o bé la podeu deixar refredar. Bon profit!

9 10 11 15

One thought on “Crema de verdures

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s