Una crema molt ràpida de fer i que segur que les verdures que us proposo les teniu a la nevera. Abans que es facin malbé, les ajunteu totes, les talleu ben petites i cap a l’olla.
TEMPS ESTIMAT: 35 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
3 carbassons
1 porro
2 pastanagues
1 ceba
1 pastilla de verdures
2 formatgets
PREPARACIÓ
En una olla hi daurem amb una mica d’oli la ceba tallada ben petita. Salpebrem.
Tallem el porro per les puntes, com veieu a la imatge, i el netegem bé.
El tallem, petit, i l’afegim a l’olla junt amb la ceba. Això sí, l’afegiu un cop la ceba estigui feta i una mica daurada.
Hi afegim el carbassó a daus. Hi traiem la pell.
Tallem a trossos la pastanaga i l’afegim. Farem el mateix amb la patata que caldrà tallar-la a làmines. Salpebrem.
Hi afegim ara la pastilla de verdures i els 2 formatgets. Ho cobriu amb aigua i deixeu que les verdures es vagin estovant.
Un cop les verdures ja estiguin ben toves ja podeu triturar la barreja. Rectifiqueu de sal i pebre i ja la podem servir. Ens la podem menjar calenta o bé la podeu deixar refredar. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.