Arròs de pollastre i verdures

PORTADA

No podia faltar un bon arròs. Aquest és un bàsic que no té complicacions i el fareu amb un moment. Evidentment no té res a veure amb una bona paella però sí que et soluciona un dinar de dissabte.

TEMPS ESTIMAT: 55 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

1 ceba
2 tomàquets
½ pebrot vermell
Un grapat de xampinyons
Un grapat d’espàrrecs verds
Un grapat de pèsols
1 porro
1 gra d’all
2 tasses d’arròs
2 pits de pollastre tallats
1 litre de brou de pollastre (més o menys)

1

PREPARACIÓ

Daurem l’all tallat a la paella.

2

Retirem els alls i hi afegim el pollastre, salpebrat, tallat a daus. També hi podríeu afegir salsitxes.

3

Retirem el pollastre. Ara hi afegim les verdures tallades ben petites: la ceba, el pebrot, els espàrrecs, el porro i els xampinyons. Salem.

4

Barregem bé i les deixem uns minuts. Serà el temps que trigareu en ratllar els dos tomàquets i incorporar-los a la paella. Remenem bé. Hi podríeu afegir també pebre vermell dolç perquè l’arròs tingui un toc de color.

5

Ara sí. Deixem que es vagi fent a foc lent. Passats uns minuts hi afegirem, de nou, el pollastre. Remenem.

6

Passats uns 2 minuts hi afegim l’arròs (1 tassa de cafè per persona) i també els pèsols. Barregem bé i ho deixem un minut al foc.

7

Incorporem ara el brou de pollastre calent que cobreixi l’arròs amb les verdures i el pollastre. Deixem que es vagi fent a foc mig. Rectifiquem de sal si cal. I…fins que s’evapori el brou. Si veieu que l’arròs no està prou fet hi podeu afegir una mica més de brou o d’aigua. I a degustar-lo…bon profit!

8 9 10 11 12 15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s