Són uns dels que més m’agraden. S’ha de fer el mateix procés que amb els de pinyons. Això sí veureu que s’enganxa molt ràpid l’ametlla, no us costarà tant com els pinyons.
TEMPS ESTIMAT: 25 minuts
INGREDIENTS
300 gr. de massapà
300 gr. de d’ametlla
1 ou
PREPARACIÓ
Fem una tira de massapà i la tallem a talls iguals. Donem forma a cada tall tal i com veieu a la imatge.
En un bol hi posarem la clara de l’ou. En un altre, les ametlles. I en un altra, que reservem per més tard, el rovell de l’ou.
Passem el panellet de massapà per la clara i després per les ametlles. Veureu que s’enganxen en un moment les ametlles.
Els pintem amb el rovell d’ou.
Ara sí, cap el forn pre-escalfat a 180° durant uns 8-10 minuts. Deixeu-los refredar i bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.