Panellets de pinyons

PORTADA

Són els clàssics. Però també diria que són els panellets més elaborats. S’han de treballar més i has de vigilar bé que els pinyons quedin ben enganxats al massapà perquè sinó queden horribles. Val la pena que us entretingueu per tenir aquesta imatge. Comencem.

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS

300 gr. de massapà
300 gr. de pinyons
1 ou

1

PREPARACIÓ

Fem una tira de massapà i la tallem a talls iguals perquè així els panellets de pinyons ens quedaran més o menys de la mateixa mida.

2 3

En un bol hi posarem la clara de l’ou. En un altre, el rovell. I en un plat els pinyons. Farem una cadena per fer els panellets.

4

Posem les boles de massapà en el bol on hi ha la clara d’ou. Han de quedar ben impregnades de clara i així se’ns enganxaran millor els pinyons.

5

I de la clara els passem pel plat de pinyons. S’han d’enganxar bé els pinyons a la bola de massapà. Calma i paciència que s’enganxen.

67

Un cop tinguem totes les boles, les pintem amb el rovell d’ou.

8 9

Ara sí, cap el forn pre-escalfat a 180° durant uns 8-10 minuts. Vigileu, sobretot, que no es cremin! Deixeu-los refredar. Aquí teniu el resultat. Bon profit!

10 11 12 15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s