Massapà

PORTADA

És el farcit de molts pastissos i la base dels panellets. Veureu que és molt fàcil de fer i relativament ràpid. Amb la quantitat d’ingredients que us proposo us sortiran més o menys uns 60 panellets. En tindreu per a tota la família. Podeu reduir les mesures si no en voleu tants. Hi ha diferents receptes de massapà. N’hi ha algunes que opten per posar-hi patata i d’altres no. Aquesta vegada jo l’he fet amb flocs de puré i trobo que queda molt millor que amb patata.

TEMPS ESTIMAT: 20 minuts (+ 1 dia de repòs)

INGREDIENTS

500 gr. d’ametlla en pols
650 gr. de sucre
1 ou
1 llimona
30 gr. flocs de patata (Maggi)
Paper film

1

PREPARACIÓ

Comencem amb el puré. Bullim en un cassó uns 150 ml. d’aigua i quan trenqui a bullir hi afegim els flocs de puré. Ho retirem del foc i remenem bé. Ho posem en un bol, ben tapat amb paper film (que el paper film toqui amb el puré) i ho deixem refredar.

2

En un bol gran hi bolcarem l’ametlla en pols.

3

Hi afegim el sucre.

4

I la clara d’ou.

5

Ara a barrejar molt bé i amb força. Podeu utilitzar el minipimer per anar més ràpid o fer-ho amb una cullera.

6

Hi afegim la pell ratllada de la llimona (només una mica de pell, no us passeu perquè sinó agafarà molt gust a llimona). I un cop el puré sigui fred també el podrem afegir. Barregem bé.

7

Deixarem reposar el massapà a la nevera durant, aproximadament, un dia. L’embolicarem bé amb paper film.

8

Aquí teniu la base. Penseu que amb aquesta recepta de massapà en sortiran d’altres. Per exemple, uns panellets. Bon profit!

9 10

One thought on “Massapà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s