Aquesta recepta és de l’àvia. Això significa que us encantarà. Podeu substituir el llobarro per lluç que també hi queda molt bé. La gràcia de fregir prèviament la ceba és que queda molt més tendre que feta directament al forn. Pels que us penseu que tindreu el gust de l’all durant tot el dia, doncs no serà així. Es nota un regustet però és molt poca cosa. Apa, comencem la recepta!
TEMPS ESTIMAT: 35 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
Dos filets de llobarro
2 cebes
3 grans d’all
Vinagre de vi
PREPARACIÓ
Tallem les dues cebes. Salpebrem i les fregim fins que quedin ben toves, però no cremades.
Col·loquem aquesta ceba a la base de la safata i a sobre hi posem els filets de llobarro ja salpebrats.
Ara a la mateixa paella on hem sofregit la ceba hi farem els alls. Posem força oli a la paella. Penseu que aquest oli després el posarem sobre el llobarro per tant n’hi ha d’haver força perquè el peix es faci bé al forn. Col·loquem els tres alls fins que es torrin una mica.
Un cop torrats hi posem el vinagre (una cullera). Sobretot, molt important, tireu el vinagre i tapeu de seguida la paella amb una tapa perquè sinó tindreu un mosaic d’oli per totes les parets de la cuina. Sí, em va passar…I ara ja podem col·locar aquest suquet d’oli per sobre la safata amb el peix. Ho posarem al forn pre-escalfat a 160°- 180°.
Un cop veieu que el peix estigui tovet ja ho podeu treure del forn. Vigileu bé perquè amb només uns 10-15 minuts ja ho tindreu. Bon profit!
Uy que bé, just el que necesitava!! 😉 Grácies! fácil i rápid!