És un clàssic de la cuina francesa. Tal i com el seu nom indica és un ‘pastís’ salat que es va crear a la regió de Lorraine, al nord de França. Us recomano que no us l’emporteu en un tupper ja que és molt més bona acabada de fer. Jo he comès aquest error i, de fet, no té res a veure.
TEMPS ESTIMAT: 40 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
200 gr. de formatge ratllat
Tires de bacon (1 paquet petit)
1 ceba
3 ous
200 ml. de nata per a muntar
Pasta brisa
PREPARACIÓ
Trossegem la ceba i, a foc baix, la sofregim.
Quan ja estigui mig feta hi afegim el paquet de tires de bacon. Salpebrem.
Batem els 3 ous en un bol i hi afegim la nata per a muntar, les tires de bacon amb la ceba i, finalment, el formatge.
Ara anem a fer la base de la quiche. Estenem la pasta brisa en un motlle rodó. Si no tinguéssiu pasta brisa també hi podríeu posar pasta de full. Com veieu se m’ha esquerdat una mica però he enganxat la pasta brisa amb una mica d’aigua i ja veureu que cap problema.
Tirem la barreja de verdures a sobre la base de la quiche.
Posem la quiche al forn, precalentat a 180° i quan agafi una mica de color ja estarà llesta. Podeu punxar la massa per comprovar que ja estigui. I aquí teniu el resultat. Espero que us agradi. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.