Pollastre amb pebrot i ametlles

PORTADA

Avui farem un clàssic. Us proposo una recepta força senzilla: pollastre amb pebrot i ametlles. Segurament ni necessitareu anar a comprar alguns dels ingredients que us proposo al supermercat perquè ja els tindreu a la nevera o al congelador. Això és el que em va passar a mi. Sovint ja els tens a la nevera però simplement no penses en fer-los d’una manera més elaborada. Amb una mica més de temps, tindreu un bon plat de pollastre que podreu portar a la feina amb tupper o congelar-lo per més endavant. Podríeu canviar el pollastre per conill, per exemple.

TEMPS ESTIMAT: 40 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

500 gr. de pollastre (aproximat)
1 ceba
¼ de pebrot vermell
3 tomàquets
1 gra d’all
Ametlles torrades

1

PREPARACIÓ

Començarem amb el pollastre. Salpebrem i cap a l’olla amb una mica d’oli. Un cop estigui daurat el retirem.

2

A la mateixa olla hi fregirem el pebrot vermell a trossets. Un parell de voltes i hi afegim la ceba tallada ben petita.

3 4

Quan ja estigui sofregit hi afegirem els tomàquets ratllats i barregem bé. Salem. Passats uns 5 minuts hi afegim el pollastre i tapem l’olla durant uns 30 minuts. Aneu tastant el suquet i punxeu el pollastre per si ja està al punt.

5

Mentre tinguem el pollastre a l’olla farem la picada amb unes 10-12 ametlles torrades que haurem pelat i 1 gra d’all. Ho triturem bé. Reservem.

6

Quan veieu que queda poc perquè el pollastre estigui a punt (quan faltin uns 5-10 minuts) hi afegirem la picada d’ametlles i all. Ja el tenim llest. Bon profit!

7 8 9 10

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s