Espaguetis amb carbassó i parmesà

PORTADA

Una manera de fer pasta sense complicacions. A vegades anem ràpid i fem la pasta bullida i hi acabem tirant qualsevol salsa de pot que tenim a la nevera. Doncs no costa tant fer un acompanyament saludable i que quedi molt gustós. Aquest plat n’és un exemple. Aquesta recepta és una adaptació d’una de la Samantha Vallejo-Nágera.

TEMPS ESTIMAT: 30 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

200 gr. d’espaguetis
2 carbassons
Formatge parmesà

1

PREPARACIÓ

Amb abundant aigua posem a coure una cassola gran. Quan comenci a bullir hi afegim una culleradeta de sal i hi afegim els espaguetis. Els retirem un cop ja estiguin llestos i els escorrem. Un pas senzill. Ara anem a pels carbassons. Els tallem a làmines molt fines (com si volguéssim fer xips de carbassó). Els fregim en una paella amb un raig d’oli i salpebrats fins que s’estovin.

2

Un cop fets i afegim els espaguetis i barregem i tornem a salpebrar. Hi afegim un raig d’oli.

4

Un cop llest, només ens quedarà emplatar amb una mica de formatge parmesà ratllat. Bon profit!

7 10 13

One thought on “Espaguetis amb carbassó i parmesà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s