Una manera de fer pasta sense complicacions. A vegades anem ràpid i fem la pasta bullida i hi acabem tirant qualsevol salsa de pot que tenim a la nevera. Doncs no costa tant fer un acompanyament saludable i que quedi molt gustós. Aquest plat n’és un exemple. Aquesta recepta és una adaptació d’una de la Samantha Vallejo-Nágera.
TEMPS ESTIMAT: 30 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
200 gr. d’espaguetis
2 carbassons
Formatge parmesà
PREPARACIÓ
Amb abundant aigua posem a coure una cassola gran. Quan comenci a bullir hi afegim una culleradeta de sal i hi afegim els espaguetis. Els retirem un cop ja estiguin llestos i els escorrem. Un pas senzill. Ara anem a pels carbassons. Els tallem a làmines molt fines (com si volguéssim fer xips de carbassó). Els fregim en una paella amb un raig d’oli i salpebrats fins que s’estovin.
Un cop fets i afegim els espaguetis i barregem i tornem a salpebrar. Hi afegim un raig d’oli.
Un cop llest, només ens quedarà emplatar amb una mica de formatge parmesà ratllat. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.