Conill a la cassola

PORTADA

Aquesta és una d’aquelles receptes pels que no en tenen ni idea de cuinar. Aquells que només volen posar tots els ingredients a la paella o a la cassola i que al cap d’una estona tot estigui llest i bo. Doncs, si us sentiu identificats llegint aquestes línies, aquesta és la vostra recepta. Quan llegim conill a la cassola ja pensem: “serà complicat aquest plat”. Doncs, gens! Tots els ingredients a la cassola, que passin 40 minuts i ja ho tenim llest. És un plat que queda molt bo i en podeu fer força i congelar-lo per tenir tuppers per un o dos dies. Comencem amb la recepta.

TEMPS ESTIMAT: 45 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

½ kg. de conill tallat
2 tomàquets de sucar
1 ceba gran
Farigola
Romaní
1 fulla de llorer
1 all

1

PREPARACIÓ

En una cassola a foc mig, amb un raig d’oli, hi posem els tomàquets mal tallats, la ceba, l’all pelat, fulles de farigola, de romaní, la fulla de llorer i, finalment, a dalt de tot el conill, salpebrat. Tapem la cassola i deixem que es vagi fent durant uns 40 minuts. No abandoneu la cassola! De tant en tant moveu-la una mica perquè no s’enganxin els ingredients i hi podeu afegir una mica d’aigua. Així també farà més suquet.

2

3

Passats els 40 minuts, feu un tast. I si el conill ja està prou tendre, ja teniu el plat preparat. Depenent de la intensitat amb la que heu tingut el conill, potser faltaran uns minuts més o ja ho tindreu llest. Per això és important que ho proveu. I ara a gaudir d’aquest plat. Bon profit!

4 5 10

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s