Truita de carbassó i ceba

PORTADA

Amb la truita mai es falla. Em van regalar uns carbassons i unes cebes, acabades de collir de l’hort, i les vaig convertir en una truita, un pèl crua per dins, com a mi m’agrada. Aquí teniu la recepta.

TEMPS ESTIMAT: 25 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

2 cebes petites (o 1 de gran)
3 carbassons
3 ous
Oli d’oliva
Sal

1

PREPARACIÓ

Amb una mica d’oli a la paella, sofregim la ceba, a foc baix. Hi afegim el carbassó, tallat a quadrats petits i deixem que es vagi fent junt amb la ceba. Salpebrem.

2

Batem els tres ous i hi afegim la barreja anterior (prèviament passada per un colador per treure l’excés d’aigua que deixa el carbassó i l’excés d’oli). Barregem bé, aconseguint que s’impregni bé amb l’ou.

3

I cap a la paella. Ja podem fer la truita. Si us agrada ben feta, doncs la deixeu una mica més a la paella. I als que els hi agrada una mica crua, com a mi, vigileu amb els temps. Bon profit!

4 5 6 10

One thought on “Truita de carbassó i ceba

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s