Xips de carbassó

PORTADABLOG

Quina recepta podem fer per acompanyar un filet? O, simplement, per picar com alternativa a les típiques patates xips? Doncs unes xips de carbassó. Utilitzem la verdura com a element principal i les convertim en una bona opció per acompanyar qualsevol plat. A més, amb un obrir i tancar d’ulls les tindreu preparades.

TEMPS ESTIMAT: 10 minuts

INGREDIENTS

Carbassó
Farina
Oli
Sal Maldon (opcional)

IMG_3262

PREPARACIÓ

Tallem a làmines ben, ben fines el carbassó.

IMG_3263

Enfarinem les làmines i espolsem una mica perquè no quedin totalment impregnades de farina.

IMG_3265face

Les anem col·locant a la paella, amb l’oli ben calent, per convertir les làmines crues en xips. Vosaltres mateixos veureu quan es van transformant en làmines cruixents. Es veu a simple vista.

IMG_3267

I, aquí teniu el resultat. Si voleu hi podeu posar mica de sal Maldon per sobre. Bon profit!

IMG_3269 IMG_3272 portada

Anuncis

One thought on “Xips de carbassó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s