Quina recepta podem fer per acompanyar un filet? O, simplement, per picar com alternativa a les típiques patates xips? Doncs unes xips de carbassó. Utilitzem la verdura com a element principal i les convertim en una bona opció per acompanyar qualsevol plat. A més, amb un obrir i tancar d’ulls les tindreu preparades.
TEMPS ESTIMAT: 10 minuts
INGREDIENTS
Carbassó
Farina
Oli
Sal Maldon (opcional)
PREPARACIÓ
Tallem a làmines ben, ben fines el carbassó.
Enfarinem les làmines i espolsem una mica perquè no quedin totalment impregnades de farina.
Les anem col·locant a la paella, amb l’oli ben calent, per convertir les làmines crues en xips. Vosaltres mateixos veureu quan es van transformant en làmines cruixents. Es veu a simple vista.
I, aquí teniu el resultat. Si voleu hi podeu posar mica de sal Maldon per sobre. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.