Pastissets salats

portada

Amb només 15 minuts. És el temps que trigareu en fer aquests pastissets salats. Potser fins i tot menys temps. Són perfectes per fer un dia per sopar a casa perquè es fan amb un moment, són molt bons i no embrutareu gaire la cuina. Però també van molt bé com a entrant en un dinar o sopar que tingueu. Quedareu molt bé. Aquests pastissets es poden fer de diferents varietats. Jo avui us proposo dues opcions: pastisset amb rodanxa d’albergínia, de tomàquet i de formatge de cabra o bé pastisset de rodanxa de carbassó, pernil dolç i formatge. Però també els podríeu fer de brie, de codony, només de pernil dolç amb formatge…i aquí entra en joc la vostra originalitat.

TEMPS ESTIMAT: 15 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

8 làmines d’’empanadilles’ (jo utilitzo La Cocinera)
Albergínia
Formatge de cabra
1 tomàquet
Carbassó
Pernil dolç
Formatge
1 ou
1 làmina de paper de forn

IMG_3184

PREPARACIÓ

Farem els dos pastissets a la vegada. Tallem a rodanxes el carbassó i l’albergínia. 

IMG_3185

IMG_3186

Passem per la paella el carbassó i l’albergínia amb molt, molt poc oli.

IMG_3187

Anem a muntar-los d’un en un. Comencem a muntar el d’albergínia, tomàquet i formatge de cabra. Estirem una làmina d’’empanadilla’ a sobre d’un paper de forn i hi col·loquem una o dues rodanxes d’albergínia, a sobre la de tomàquet i finalment el formatge.

IMG_3189

IMG_3190 IMG_3191

Fem el mateix procediment pel pastisset de carbassó, pernil dolç i formatge.

IMG_3188 IMG_3195 IMG_3196

Ho cobrim amb una altra làmina d’’empanadilla’. Pintem una mica amb l’ou batut les cantonades exteriors de la làmina on hi hem posat els ingredients. D’aquesta manera se’ns enganxarà sense cap problema. Però amb una forquilla anirem marcant el pastisset.

IMG_3192 IMG_3193

Finalment pintem la capa superior amb una mica més d’ou.

IMG_3194

I ha arribat el moment del forn. Col·loquem tots els pastissets que haguem fet al forn a 180° durant uns 5 minuts. Un cop hagin agafat una mica de color ja els podeu treure. També els podeu fregir. Però si els fregiu l’oli ha d’estar calentíssim i volta i volta i ja els tindreu. Vigileu que no us cremeu…La veritat és que a nivell de gust els dos estan boníssims. Està clar que és molt més saludable fer-lo al forn. Així que com vulgueu. Us ensenyo aquí el pastisset fregit.

IMG_3201

I aquí el pastisset al forn. Animeu-vos a fer-los que estan realment bons. Bon profit!

IMG_3251 IMG_3252 IMG_3253 IMG_3260 IMG_3256

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s