Papillote de salmó amb verdures

PORTADA

Aquesta recepta és perfecte per quan arribem tard a casa i volem sopar alguna cosa bona i que no siguin ni congelats ni restes que tinguem a la nevera des de fa dies. Amb un moment fem un salmó amb la tècnica de cuina ‘papillote’. Breument us ho explico. Només cal posar salmó i verdures en paper d’alumini, ben tapat, i al forn. Passats uns 15 minuts ja tindreu un molt bon sopar.

TEMPS ESTIMAT: 25 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

2 talls de salmó
1 tall de pebrot vermell
1 tall de pebrot verd
1 tomàquet
1 pastanaga
1 ceba
1 llimona
Farigola
Paper d’alumini

1

PREPARACIÓ

Tallem les verdures en juliana, palets ben fins, excepte el tomàquet, la ceba i la llimona que els tallarem en rodanxes.

2

Col·loquem en el paper d’alumini primer de tot les rodanxes de ceba i les de tomàquet, a sobre el salmó, salpebrat i amb una mica de farigola i, a continuació, la llimona perquè el salmó agafi força gust, i dalt de tot les verdures. La disposició de les verdures no cal que sigui aquesta evidentment. Podeu fer-ho com us vingui de gust. Això sí, salpebreu i tireu l’espècie corresponent, en aquest cas, la farigola. També hi posarem un raig d’oli d’oliva.

3

Tanquem molt bé el paquet i ho posem al forn durant uns 15-20 minuts a 180° (pre-escalfat).

4

El papillote és una tècnica de cuina que consisteix en la cocció d’un aliment en un embolcall resistent al calor, com en aquest cas, el paper d’alumini. Generalment es fa servir amb diferents tipus de peixos i verdures fresques. Queda molt gustós i és molt saludable. Un cop el traieu del forn hi podeu tirar un raig d’oli i també queda molt bo amb salsa de soja. Bon profit!

5 6 7 8

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s