Magdalenes de poma

PORTADA

La poma no és una de les meves fruites preferides però si la transformo en una magdalena és més atractiva. Aquesta recepta és molt senzilla i ràpida de fer. Amb els ingredients que us dono us sortiran prop de 23 magdalenes així que ja podeu preparar-vos per tenir l’estomac buit o per convidar a amics i família perquè les provin. Jo vaig optar per la segona opció…Aquesta recepta la vaig trobar per internet. N’hi ha moltíssimes de magdalenes. A mi em va agradar aquesta perquè feien molt bona pinta a la fotografia. I, per sort, també estan molt bones. Així que la vaig encertar.

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS

3 ous
180 ml. d’oli d’oliva
175 gr. de farina
150 gr. de sucre
1 cullerada de llevadura química (Royal)
1 culleradeta de canyella molta
3 o 4 pomes (Golden)
Melmelada d’albercoc

1

PREPARACIÓ

Primer de tot en un bol hi barrejarem la farina, la llevadura i un polsim de canyella. És important que tamiseu la farina. Jo quan veia a les receptes que era important tamisar no en feia gens de cas. Pensava que era més ràpid no fer-ho i que segur que no hi havia tanta diferència. Doncs, nois, n’hi ha! Que no us faci mandra fer-ho. Així que agafeu un colador o un tamís i així aconseguirem una farina amb la que es més fàcil de treballar i dóna millors resultats. En aquest cas aconseguirem que la magdalena sigui més esponjosa. Reservem aquesta barreja.

2

En un altra bol batem els ous amb el sucre fins a obtenir una barreja cremosa. Anem afegint l’oli a poc a poc.

3

Ara ja podem afegir la barreja de farina, llevadura i canyella al bol dels ous i barrejar ‘amb ganes’ sense que ens quedin grumolls.

4

Ja tenim la barreja feta. La part més important d’aquesta recepta. Anem a per les pomes. Una part de les pomes les trossegem i l’altra part les tallem en làmines, com veieu a la fotografia.

5

La part de la poma trossejada serà per incorporar a la barreja i la part laminada és per decorar. Omplim els motlles fins més o menys la meitat o una mica més.

6 7

Com veieu he posat la barreja dins de papers de magdalenes i les he posat dins un motlle de magdalenes. Per què? Perquè sinó tindria magdalenes deformades, com aquesta imatge que us adjunto…

8

Ja les podem posar al forn (pre-escalfat a 220°) durant uns 15/20 minuts. Controleu que no es cremin. Un cop ja estiguin llestes, les retirem i les pintem amb melmelada d’albercoc així estaran ben brillants. Jo he triturat la melmelada d’albercoc amb el minipimer perquè no quedin trossets d’albercoc. Apa, a convidar als amics a casa perquè les provin! Bon profit!

9 10 11 12 13 14

3 thoughts on “Magdalenes de poma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s