Cuixes de pollastre amb ceba

PORTADA

Tenia unes cuixes de pollastre ja feia temps al congelador i no sabia com fer-les. He optat per un plat molt senzill i molt gustós. Unes cuixetes de pollastre amb ceba. Ràpid de fer i us anirà molt bé per endur-vos a la feina. Aquesta recepta crec que la vaig trobar rebuscant per internet. Ja fa temps que la tenia guardada a l’ordinador. Comencem.

TEMPS ESTIMAT: 40 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

4 cuixes de pollastre
1 ceba
Vi Pinord Gran Chef – para cocinar, vino añejo de crianza

1

PREPARACIÓ

En una paella hi fregim les cuixes de pollastre amb molt poc oli. Controleu que no estiguin crues per dins. Si cal talleu una mica la cuixa i així es farà també per dins. Les reservem per més tard.

2

Anem a per la ceba. Tallem la ceba de dalt a baix, com veieu a la fotografia.

3

A la mateixa paella on hem fregit les cuixes de pollastre ara hi courem la ceba fins que agafi un color ben transparent. Ara hi podem incorporar les cuixes de pollastre amb mig vas de vi Pinord Gran Chef i un vas d’aigua. Deixem a foc suau uns 20 minuts.

4

I ara sí. Emplatem i a sucar pa. Bon profit!

5 6 7

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s