Aquesta és una crema de poquíssimes calories. Per tant, 100% recomanable per les ‘Operacions Bikinis’ que ja comencen. La veritat és que la crema atipa força, o sigui que amb una ració generosa en tindreu prou per sopar.
TEMPS ESTIMAT: 20 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
1 ceba
1 gra d’all
325 grams de pèsols (en el meu cas, congelats)
400 ml. d’aigua
1 pastilla de caldo de verdures
Un grapat de tires de bacon
PREPARACIÓ
En una olla, amb una mica d’oli, hi fregim la ceba ben tallada a foc baix durant uns 5 minuts fins que s’estovi però vigileu que no es dori. Afegim l’all, triturat, i fregim un minut més. A continuació hi afegim els pèsols i en reservem un grapat per més endavant i també hi aboquem els 400 mil·lilitres d’aigua i la pastilla de caldo de verdures. Portem la sopa a punt d’ebullició i quan comenci a bullir baixem el foc. Deixem que es vagi fent la crema durant uns 10 minuts.
Mentre deixem que la crema es vagi fent farem part de la decoració. Fregim en una paella el bacon. Tornem a la crema. Un cop ja hagin passat els 10 minuts batem amb la minipimer fins que quedi una crema ben fina.
Afegim a la resta de la crema els pèsols que havíem apartat. Portem a punt d’ebullició i bullir després a foc lent durant uns 3 minuts o fins que els pèsols ja estiguin al punt. Salpebrem. En un bol hi bolquem la crema, un grapat de pèsols i les tires de bacon. També podem posar-hi un rajolí d’oli. Bon profit!
Una idea practica que crec que podem provar tan amb calent com freda, oi?