Crema de pèsols

PORTADA

Aquesta és una crema de poquíssimes calories. Per tant, 100% recomanable per les ‘Operacions Bikinis’ que ja comencen. La veritat és que la crema atipa força, o sigui que amb una ració generosa en tindreu prou per sopar.

TEMPS ESTIMAT: 20 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

1 ceba
1 gra d’all
325 grams de pèsols (en el meu cas, congelats)
400 ml. d’aigua
1 pastilla de caldo de verdures
Un grapat de tires de bacon

1

PREPARACIÓ

En una olla, amb una mica d’oli, hi fregim la ceba ben tallada a foc baix durant uns 5 minuts fins que s’estovi però vigileu que no es dori. Afegim l’all, triturat, i fregim un minut més. A continuació hi afegim els pèsols i en reservem un grapat per més endavant i també hi aboquem els 400 mil·lilitres d’aigua i la pastilla de caldo de verdures. Portem la sopa a punt d’ebullició i quan comenci a bullir baixem el foc. Deixem que es vagi fent la crema durant uns 10 minuts.

2

Mentre deixem que la crema es vagi fent farem part de la decoració. Fregim en una paella el bacon. Tornem a la crema. Un cop ja hagin passat els 10 minuts batem amb la minipimer fins que quedi una crema ben fina.

3

Afegim a la resta de la crema els pèsols que havíem apartat. Portem a punt d’ebullició i bullir després a foc lent durant uns 3 minuts o fins que els pèsols ja estiguin al punt. Salpebrem. En un bol hi bolquem la crema, un grapat de pèsols i les tires de bacon. També podem posar-hi un rajolí d’oli. Bon profit!

4 5 6 7

Anuncis

One thought on “Crema de pèsols

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s