Trena de pernil i formatge

PORTADA

Arribes a casa i no tens ganes de cuinar i optes, sovint, pel tradicional bikini. Aquesta recepta és una variant del bikini però amb l’afegit de la pasta de full. Aquesta trena de pernil i formatge es fa de la mateixa manera que la de cabell d’àngel i queda molt bona. Seria la versió salada.

TEMPS ESTIMAT: 15-20 minuts

INGREDIENTS 

1 rotlle de pasta de full
Llenques de formatge (s’ha de fondre)
Llenques de pernil dolç o salat
Ametlles o nous picades
1 rovell d’ou

1

PREPARACIÓ

Partim la placa de pasta de full per la meitat. Així podrem fer dues trenes.

2

Fem talls a la pasta de full, com els que veieu a la imatge.

3

Posem al centre de la trena el pernil dolç i després hi afegim el formatge. Si no us agrada el pernil dolç la podeu fer amb pernil salat.

4 5

Ara és el moment del trenat. Anem combinant un tall d’una banda de la trena amb l’altra. Us quedarà com veieu en la següent fotografia.

6

Un cop trenat ho podem pintar amb el rovell d’ou batut.

7

Hi escampem per sobre les nous o les ametlles triturades. Jo hi vaig posar ametlles però alguna vegada hi he posat nous i també està boníssim.

8

Ara ja sí. Posem la trena al forn, ja pre-escalfat, uns 15 minuts a 200ºC. Controleu que no es cremi i aquí teniu el resultat. Un plat sa i lleuger. Bon profit!

9 10 11 12

Anuncis

One thought on “Trena de pernil i formatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s