Fideus amb salsitxes

PORTADA

Seguint amb les receptes fàcils us porto una bona combinació per no haver de cuinar dos plats. Fideus amb salsitxes. Tenim la carn i la pasta, una recepta perfecte perquè us l’emporteu per dinar a la feina i, és clar, per dinar a casa. Aquesta recepta me la va explicar la Pami, que intenta sempre fer receptes senzilles, ràpides de fer i molt bones. Anem per feina.

TEMPS ESTIMAT: 40 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

6 salsitxes
160 grams fideus Gallo número 4
2 tomàquets de sucar
1 ceba
1 pastilla de caldo vegetal

1

PREPARACIÓ

En una olla gran hi fregim les salsitxes amb una mica d’oli.

2

Les retirem. A la mateixa olla hi afegim la ceba ben tallada. Un cop estigui dorada hi afegim els tomàquets de sucar ratllats.

3

Hi afegim les salsitxes que havíem fet abans.

4

I també hi posem els fideus i anem remenant.

5

Finalment hi tirem aigua fins a cobrir els fideus i 1 pastilla de caldo vegetal. Per cert podeu tallar les salsitxes per la meitat perquè, en aquest cas, eren massa llargues. 

6

Deixem que es vagin fent amb el foc fort i un cop bulli baixem el foc. Un cop ja estiguin fets, passats uns 25 minuts (més o menys), els podeu posar al forn al grill perquè s’aixequin una mica. Si voleu. Jo, aquesta vegada, no els hi vaig posar. I ja tenim el plat preparat. Estan tan bons… Bon profit!

FINAL2 FINAL3

 

 

 

Anuncis

2 thoughts on “Fideus amb salsitxes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s