Llenguado amb patates

PORTADA5

El forn. És un dels millors invents que s’han inventat pels que no els agrada cuinar. És ràpid, efectiu i podreu fer uns fantàstics dinars i sopars només amb un toc de forn. Aquesta recepta que us proposo avui és molt fàcil. És tan fàcil que fins i tot dubtava de posar-la en el blog però he pensat que potser encara hi ha algun despistat que mai havia fet un llenguado al forn. A més és una recepta 100% saludable.

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

2 llenguados
3 patates
1 ceba
2 tomàquets de sucar

1

PREPARACIÓ

En una safata o a la mateixa safata del forn hi poseu les patates tallades com veieu a la imatge. Les salpebreu. Si us agrada amb força patata n’hi poseu més. Jo acostumo a fer dos capes de patata i per dos persones és suficient. Us quedareu tips.

3

Hi afegim la ceba tallada. Com dic jo, tallada ‘malament’. Tal i com us vingui de gust l’aneu afegint sobre la patata.

4

I, finalment, els dos tomàquets de sucar, també ‘mal’ tallats.

5

Salpebrem una mica i ‘banyem’ una mica amb oli.

6

Ho posem al forn, pre-escalfat a 180°. Passats uns 15 – 20 minuts hi afegim a sobre els dos talls de llenguado, també amb sal i pebre i un rajolí d’oli. Si teníeu el llenguado al congelador, descongeleu-lo abans de posar-lo al forn perquè sinó traurà moltíssima aigua. El peix s’ha d’estar al forn uns 15 minuts més. Ho podeu comprovar punxant amb una forquilla. I ja ho tenim. Bon profit!

PORTADA2 PORTADA3 PORTADA4PORTADA5

One thought on “Llenguado amb patates

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s