Perfectes per acompanyar amb el cafè. Són les que veieu al forn o a la pastisseria i que heu comprat tota la vida. Doncs ara ja les podeu fer i no trigareu ni 15 minuts. El resultat és fantàstic! De cada rotlle de full us sortiran unes 16 ulleres de full.
TEMPS ESTIMAT: 15 minuts
INGREDIENTS
1 rotlle de pasta de full
Sucre
PREPARACIÓ
Escampem força sucre sobre la taula o sobre la superfície de la cuina on treballem.
Hi posem la pasta de full, rectangular, i hi escampem força sucre.
Comencem a fer les ulleres. És molt senzill. Fem un primer plec a banda i banda de la pasta de full, com podeu veure a la fotografia.
Anem a pel segon plec.
I l’últim plec de la pasta de full. Ens ha de quedar com veieu a la fotografia.
Ara hem de fer les ulleres de full. Farem diferents talls a aquesta base que tenim. Feu un “cop” sec de ganivet. Us sortiran aproximadament prop de 15, 16 ulleres de full. El gruix de cada ullera és d’un centímetre més o menys.
Posem les ulleres al forn. Les col·loquem en una safata amb el mateix paper que hi havia dins del rotlle de pasta de full. Pre-escalfeu el forn a 200 graus i quan estigui calent ja hi podeu posar les ulleres.
Vigileu, perquè si us distraieu una mica us pot passar això…
Després d’aquesta imatge les vaig tornar a fer de nou. Jo les poso en el forn a dalt i baix però quan estan una mica torradetes les giro totes. Depèn de cada forn. L’únic que heu de fer és controlar-les perquè no us quedin com em van quedar a mi la primera vegada…I aquí teniu el resultat final. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.