Ulleres de full

PORTADA2

Perfectes per acompanyar amb el cafè. Són les que veieu al forn o a la pastisseria i que heu comprat tota la vida. Doncs ara ja les podeu fer i no trigareu ni 15 minuts. El resultat és fantàstic! De cada rotlle de full us sortiran unes 16 ulleres de full.

TEMPS ESTIMAT: 15 minuts

INGREDIENTS 

1 rotlle de pasta de full
Sucre

1

PREPARACIÓ

Escampem força sucre sobre la taula o sobre la superfície de la cuina on treballem.

2

Hi posem la pasta de full, rectangular, i hi escampem força sucre.

3

Comencem a fer les ulleres. És molt senzill. Fem un primer plec a banda i banda de la pasta de full, com podeu veure a la fotografia.

4

Anem a pel segon plec. 

5

I l’últim plec de la pasta de full. Ens ha de quedar com veieu a la fotografia.

6

Ara hem de fer les ulleres de full. Farem diferents talls a aquesta base que tenim. Feu un “cop” sec de ganivet. Us sortiran aproximadament prop de 15, 16 ulleres de full. El gruix de cada ullera és d’un centímetre més o menys.

7 8

Posem les ulleres al forn. Les col·loquem en una safata amb el mateix paper que hi havia dins del rotlle de pasta de full. Pre-escalfeu el forn a 200 graus i quan estigui calent ja hi podeu posar les ulleres.

9

Vigileu, perquè si us distraieu una mica us pot passar això…

CREMADES

Després d’aquesta imatge les vaig tornar a fer de nou. Jo les poso en el forn a dalt i baix però quan estan una mica torradetes les giro totes. Depèn de cada forn. L’únic que heu de fer és controlar-les perquè no us quedin com em van quedar a mi la primera vegada…I aquí teniu el resultat final. Bon profit!

PORTADA PORTADA3 PORTADA4 PORTADA2

 

One thought on “Ulleres de full

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s