La quiche de verdures es una recepta saludable i força ràpida de fer. Tallar els ingredients, barrejar-los i donar un toc de forn. És així de simple i us anirà bé pels que us emporteu el dinar a la feina ja que en un tupper es conserva bé.
TEMPS ESTIMAT: 40 minuts
INGREDIENTS
2 carbassons
1 pastanaga
1 porro
1 tall de pebrot
3 ous
200 ml. de nata per a muntar
pasta brisa
PREPARACIÓ
Tallem les verdures (carbassons, pastanaga, porro i pebrot) a juliana, com veieu a la fotografia. Les fregim en una paella fins que estiguin prou fetes i tovetes.
Batem els 3 ous en un bol i hi afegim les verdures i la crema de llet. Ja tenim la massa preparada. Ara anem a fer la base de la quiche. Estenem la pasta brisa en un motlle rodó. Si no tinguéssiu pasta brisa també hi podríeu posar pasta de full.
Tirem la barreja de verdures sobre la base de la quiche. Els extrems de la base de la quiche els haureu de recargolar, tal i com es veu a la segona imatge.
Posem la quiche al forn, pre-escalfat a 180° i quan agafi una mica de color ja estarà llesta. Podeu punxar la massa per comprovar que ja estigui. I aquí teniu el resultat. Espero que us agradi. Bon profit!
té una pinta…
M’encanta el quiche!! ara mateix vaig a pasar l’adreça del teu blog a un parell d’amigues que sé que el compren, a veure si s’animen!!!
Hola la veritat que és molt guay el que estas fent m’encanten tots els plats… ya e fet dos i em van quedar boníssims . Felicitats 😊
Gràcies Sandra! Aquesta recepta de quiche me l’ha ensenyat la Pami 🙂
Reblogged this on Celler-Adocse.
Si!!! Doncs boníssim 😋i les llenties espectaculars….