Llenties amb xoriço

4

Com es fa un bon plat de llenties? Sempre he vist a la meva àvia com les feia i em pensava que era molt complicat i laboriós fins que un dia en un viatge de tren la Natàlia em va dir que era bufar i fer ampolles. Bé, no és bufar i fer ampolles però tampoc és tant difícil. Per tant, passo a explicar-vos una recepta amb la que hi sucareu pa.

TEMPS ESTIMAT: 1 hora i 45 minuts 

INGREDIENTS (2 persones)

200 gr. de llenties
1 ceba
2 grans d’all
2 tomàquets (de sucar pa)
Xoriço

1

PREPARACIÓ

Deixem les llenties en remull una hora aproximadament. Passada l’hora, les netegem i escorrem.

2

En una olla hi posem la ceba tallada per la meitat, els dos grans d’all i un parell de tomàquets de sucar pa, també tallats per la meitat. Hi afegim les llenties ja netejades i ho cobrim tot plegat amb aigua. Deixem que es vagi coent a foc normal i quan comenci a bullir baixem foc i salem.

3

Passats uns 30/45 minuts hi tirem el xoriço tallat i anem controlant que estigui bé de sal i que les llenties estiguin fetes. I…aquí teniu el resultat. A sucar pa. Bon profit!

portada34

3 thoughts on “Llenties amb xoriço

  1. Es un alternativa molt saludable: sandwich de llenties amb xoriço….l’unic es que haurás de deixarles una mica mes espeses….no Maria??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s