Trena de cabell d’àngel

PORTADABONA

Teniu convidats i no teniu temps de fer un postre elaborat? Doncs aquí teniu la resposta. Una trena de cabell d’àngel, una recepta que he “robat” a la Dolors i que us encantarà. 

TEMPS ESTIMAT: 15 minuts

INGREDIENTS 

Pasta de full
Cabell d’àngel (el pot del Mercadona és fantàstic)
Ametlles
Sucre glas

1

PREPARACIÓ

Estirar la pasta de full amb un corró i donar forma rectangular si no la té ja. Moltes pastes de full són rodones. Si podeu compreu-ne una de rectangular i així us estalvieu aquest pas.

2

Fem talls a ambdós costats deixant lliure la part central com podeu veure a les fotografies.

3 4

Posem el cabell d’àngel a la part central.

5

I comencem a fer el trenat, intercalant una tira de cada banda.

7 8 9

Posem abundant sucre glas pel centre de la trena i també les ametlles triturades.

10 12

Posem a coure la trena al forn, a 180 graus, durant uns 10/15 minuts. Aneu vigilant la trena perquè no es cremi. El resultat és aquest. Bon profit!

FINALFINAL2 PORTADABONA

6 thoughts on “Trena de cabell d’àngel

  1. Retroenllaç: Trena de pera i xocolata |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s