No us passa a vegades que teniu verdures a mitges a la nevera i que no sabeu què fer-ne? Doncs una truita! Ajuntem ingredients i cap a la paella. No és gens complicat de fer i així aprofitem el menjar. Jo l’he fet amb les verdures que tenia a la nevera però podeu fer-la amb els que vosaltres tingueu que segur que també quedarà bona.
TEMPS ESTIMAT: 35 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
1 patata gran
1 ceba
3 espàrrecs
1 carbassó
1 tall de pebrot vermell
3 ous
Oli d’oliva
Sal
PREPARACIÓ
Pelem, netegem i tallem la patata. Si en teniu una de gran, amb una ja en teniu prou i sinó en podeu posar dues de petites. Una mica a ull. Això sí tallada a làmines ben fines com veieu a la fotografia.
Trossegem la ceba, els espàrrecs, el carbassó i el pebrot vermell.
Comencem amb la patata. La posem a fregir a la paella, ben coberta d’oli. Salem les làmines de patata.
A continuació, passats uns 5 minuts, hi afegim la resta de verdures: la ceba tallada ben fina, espàrrecs, carbassó i pebrot vermell. Salem també una mica. Sense passar-se.
Batem els 3 ous en un bol. Un cop les verdures ja estiguin tendres les afegim al bol dels ous. Les podeu anar escorrent amb la típica ‘cullera’ de fer l’ou ferrat que té forats per sota i així no us emporteu tot l’oli cap al bol amb l’ou. Si teniu colador ja és perfecte i no cal que embruteu així mitja cuina. Afegim en el bol amb ous i verdures una mica de sal.
Ara ja sí. Comencem a fer la truita. Posem una mica d’oli, molt poc, en una paella petita i hi afegim tota la barreja anterior.
Aneu donant-li forma a la truita i quan veieu que ja agafa una mica de consistència ja l’hi podeu donar mitja volta. A mi m’agrada poc feta, per tant, no deixo que es torri massa. Això va a gustos. Aquí teniu el resultat. Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.