Espaguetis Carbonara

PORTADA

Hi ha moltíssimes variants dels Carbonara i aquests els hi podria posar Carbonara a l’estil de la Laia. No és una recepta meva. Una amiga me’ls va fer un dia i des d’aleshores li he robat la recepta i els faig com ella.

TEMPS ESTIMAT: 20 minuts

INGREDIENTS (2 persones)

200 gr. d’espaguetis
1 ceba
1 ou
Tires de bacon
Xoriço
200 gr. de nata líquida
Formatge parmesà

1

PREPARACIÓ

Amb abundant aigua posem a coure una cassola gran. Quan comenci a bullir hi afegim una culleradeta de sal i hi afegim els espaguetis. Els retirem un cop ja estiguin llestos i els escorrem.

Tallem la ceba ben fina i es fregeix a la paella amb poc oli a foc suau. Hi posem una mica de sucre. Totalment a ull. Però sense passar-se. Un toc de sucre. Mentre es va fent hi afegim uns talls de xoriço perquè agafi gust i, seguidament, el bacon fins que agafi una mica de color. Salpebrem. Afegim en aquesta paella la meitat del potet de nata líquida.

5 6

A la mateixa olla amb la que hem fet els espaguetis, ja buida d’aigua, hi posem els espaguetis. Hi afegim la barreja de la paella que hem fet abans i hi acabem d’afegir la nata líquida que teníem pendent. També hi posem el rovell de l’ou i barregem. Podem afegir aquí una mica de pebre i sal.

7

Ja tenim els espaguetis carbonara preparats. Quan els posem al plat hi tirem per sobre formatge parmesà i quedaran més que bons. Aquesta és la recepta de la Laia! Bon profit!

8 9 10

2 thoughts on “Espaguetis Carbonara

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s