Aquesta crema té molt bon gust, es pot guardar congelada i queda boníssima.
TEMPS ESTIMAT: 25 minuts
INGREDIENTS (2 persones)
1 ceba
300/400 gr. de carbassa
Caldo de verdures o de pollastre o aigua
75 ml. de nata per a montar
Pa torrat
PREPARACIÓ
En una olla fregir lleugerament la ceba amb una mica d’oli, prop de 5 minuts. No deixar que es dori. Afegir la carbassa, prèviament tallada, i barrejar prop de 10 minuts, fins que comenci a estovar-se.
Afegir el caldo de verdures o pollastre. Que cubreixi la carbassa i la ceba però no us passeu perquè llavors no us quedarà una crema sinó que tindreu una sopa de carbassa. Sempre esteu a temps d’afegir-ne. També hi podeu tirar aigua si no teniu caldo. Salpebrar. Coure a foc lent prop de 10 minuts fins que la carbassa ja estigui ben tova. Afegir la nata i aleshores fem una crema, triturant amb el minipimer.
Jo vaig comprar els trossets de pa torrat però també podeu fer-los. Calenteu una paella amb oli i fregiu els trossets de pa fins que estiguin cruixents.
Servim amb els trossets de pa i hi podeu posar pipes de carbassa que també hi queden molt bé. Un rajolí d’oli d’oliva per servir i ja ho teniu tot preparat. Bon profit!
Mmmmmmmm!
Reblogged this on Celler-Adocse.