Vaig descobrir aquesta recepta en un dels embolcalls de la Xocolata Nestlé Postres ja fa bastants anys. I és una bona manera per acompanyar el cafè quan tingueu convidats. Boníssimes i molt fàcils de fer. Comencem.
TEMPS ESTIMAT: 15 minuts
INGREDIENTS
1 tauleta de xocolata negre Nestlé Postres
Un grapat d’avellanes i de nous
Cereals
Mantega
PREPARACIÓ
Desfem la xocolata al microones, controlant que no es cremi. Trossegem les nous i les avellanes i les afegim a la xocolata.
També hi afegim un grapat de cereals, tot aixafant-los amb la mà. Si poden anar afegint cereals o nous i avellanes fins que quedi una massa compacte.
Preparem un plat amb paper d’alumini i hi untem mantega perquè no se’ns enganxin les roques de xocolata. Les anem col·locant amb un cullera de postres. Un cop tenim el plat ple de roques ho posem al congelador.
Les deixo reposar una nit i l’endemà ja estaran a punt per servir. Aquí teniu el resultat. Com veieu també n’he fet de xocolata blanca. Queden també molt bones. Fàcil i ràpid de fer! Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.
Recepta provada, recepta aprovada!!:) Ràpida de fer, econòmica i molt original!! Un èxit!
Bravo!!