Roques de xocolata

Roques de xocolata

Vaig descobrir aquesta recepta en un dels embolcalls de la Xocolata Nestlé Postres ja fa bastants anys. I és una bona manera per acompanyar el cafè quan tingueu convidats. Boníssimes i molt fàcils de fer. Comencem.

TEMPS ESTIMAT: 15 minuts

INGREDIENTS

1 tauleta de xocolata negre Nestlé Postres
Un grapat d’avellanes i de nous
Cereals
Mantega

Ingredients per fer roques amb xocolata

PREPARACIÓ

Desfem la xocolata al microones, controlant que no es cremi. Trossegem les nous i les avellanes i les afegim a la xocolata.

33-1

També hi afegim un grapat de cereals, tot aixafant-los amb la mà. Si poden anar afegint cereals o nous i avellanes fins que quedi una massa compacte.

4

Preparem un plat amb paper d’alumini i hi untem mantega perquè no se’ns enganxin les roques de xocolata. Les anem col·locant amb un cullera de postres. Un cop tenim el plat ple de roques ho posem al congelador.

6

Les deixo reposar una nit i l’endemà ja estaran a punt per servir. Aquí teniu el resultat. Com veieu també n’he fet de xocolata blanca. Queden també molt bones. Fàcil i ràpid de fer! Bon profit!

8

9

7

3 thoughts on “Roques de xocolata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s