Magdalenes de plàtan i xocolata

PORTADA

No sé com ho faig però sempre trobo un parell de plàtans a la cuina que estàn a punt de ‘morir’ i aquesta és una bona recepta per quan us passa això. Aprofitem els plàtans i fem unes magdalenes per esmorzar i berenar pels pròxims dies.

TEMPS ESTIMAT: 35 minuts

INGREDIENTS 

300 gr. de farina de rebosteria
220 gr. de sucre
2 ous
60 ml. d’oli d’oliva
1 iogurt
2 culleradetes de cafè de vainilla
2/3 plàtans grans molt madurs
1 cullerada de llevat en pols
135 gr. de xips de xocolata negre

1

PREPARACIÓ

Barregem en un bol els ous amb el iogurt i el sucre. Hi afegim els 60 ml. d’oli d’oliva i la farina de rebosteria. Seria bo que la farina la tamiséssiu abans ja que queda molt millor. Hi afegim la vainilla i el llevat en pols.

 2

A banda, tritureu els plàtans i hauria de quedar una massa molt fina, sense trobar-hi trossets de plàtan.

3 4

Ho afegim a la barreja anterior. Finalment hi posem els xips de xocolata però sense remenar massa per no esmicolar-les.

5

Si us agraden les magdalenes amb molt gust a plàtan és tan senzill com posar-ne més de dos. A mi m’agrada que es noti un punt i prou. Per tant amb dos ja en vaig tenir prou. Les posem amb motlles, prèviament untats amb mantega perquè no se’ns enganxin, i cap al forn pre-escalfat a 180 graus.

6

Això sí, us sortiran magdalenes per tota la família. Bon profit!

7 8 9 10 P1030512

One thought on “Magdalenes de plàtan i xocolata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s